МЕКИЦИ
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Што е најважно за успешна врска?

+6
Кидман
Тото
fragola
trpe
Александра
zbunet
10 posters

Страна 4 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Што е најважно за успешна врска? - Page 4 Empty Re: Што е најважно за успешна врска?

Пишување by Кидман Саб Фед 13 2010, 19:22

да не прави глупости за да ми ја раздвижел циркулацијата да не ми станело досадно Што е најважно за успешна врска? - Page 4 375873
Кидман
Кидман

Вратете се на почетокот Go down

Што е најважно за успешна врска? - Page 4 Empty Re: Што е најважно за успешна врска?

Пишување by Кидман Пон Фед 15 2010, 01:28

Кога медениот месец не завршува ни наредните година, две.........
десет, дваесет...
и веќе престанувате да го броите времето
Кидман
Кидман

Пишување by zbunet Пет Фед 26 2010, 17:28

Da ucis novi metodi na galenja
zbunet
zbunet

Пишување by fragola Пет Фед 26 2010, 19:11

Samoto toa sto e dolga e uspeh.
fragola
fragola

Пишување by Тото Пет Фед 26 2010, 22:15

одложен ѕех Што е најважно за успешна врска? - Page 4 139635
Тото
Тото

Пишување by Кидман Саб Фед 27 2010, 22:58

Љубов
И лагата се простува и преку се' се преминува, ако е јака љубовта.
Ако нема љубов џабе ти е и се' друго да ти е погодено
Кидман
Кидман

Пишување by zbunet Чет Мар 11 2010, 14:47

Da ima eden cip i kamerce , neprimetno da i go
vmetnam. Pa so daljinsko da ja upravljam. I stom nekoj i podeli
kompliment, stiskam " Enter " i Bap ! Samarcina jaka da mu akne, kloca u
muda i so sajka da mu ja izgrebe kolata.
zbunet
zbunet

Пишување by trpe Пет Мар 12 2010, 22:28

Најпрвин додека е се уште на работа , ќе средам се по дома Што е најважно за успешна врска? - Page 4 Versea10 , па тогаш ќе зготвам нешто Што е најважно за успешна врска? - Page 4 Alacuisine, малку салатичка, ќе купам винце Што е најважно за успешна врска? - Page 4 60943 , ја местам масата ,ја полнам кадата со топла купка , и знам во кое време доаѓа од работа и ја изненадувам уште од врата, и ја земам ташната и ја водам до купатило Што е најважно за успешна врска? - Page 4 Bainad10. Потоа одиме во дневната, со тивко музиче, свеќи на масата и поставена вечера итн. Потоа ја носам до креветот и ја масирам со млеко за тело и ...

Мислам дека ми рече дека минатата или пред минатата ноќ го сонувала ова Што е најважно за успешна врска? - Page 4 210. Навистина не знам зошто ми е лута веќе два дена Што е најважно за успешна врска? - Page 4 710
trpe
trpe

Пишување by Александра Вто Мар 23 2010, 21:57

Што е најважно за успешна врска? - Page 4 John_and_yoko
најважно за успешна врска е да ви се погодат позите
Александра
Александра

Пишување by zbunet Чет Апр 01 2010, 10:43

Да држиш чекор со неа, а за тоа не треба да бидат разлабавени врвците
zbunet
zbunet

Пишување by Кидман Чет Апр 01 2010, 12:09

zbunet напиша:Да држиш чекор со неа, а за тоа не треба да бидат разлабавени врвците

хахахаха.... Што е најважно за успешна врска? - Page 4 86131
Кидман
Кидман

Пишување by trpe Пет Апр 02 2010, 08:42

Сега за Велигден ќе правам салата од марули со јајца (МИМОЗА) Што е најважно за успешна врска? - Page 4 662332
trpe
trpe

Пишување by Кидман Пет Апр 02 2010, 12:02

денес на мени, спанаќ (кој ќе го чисти...уф...)

а може и да употребам тактика на стручно предавање за здрава храна,
дека спанаќот е најдобриот акцептор на тешките метали од воздухот и
поарно да не го јадеме Што е најважно за успешна врска? - Page 4 695411
Кидман
Кидман

Пишување by trpe Вто Апр 20 2010, 22:09

Решив да зготвам нешто за вечера, да ги изненедам сите.Не давав никој да влезе во кујната зошто требаше да биде изненадување. И така јас земав неколку виршли и ги изнабоцкав со шпагети и ги сварив. Морав многу да внимавам да не ми се искршат шпагетите. Ги сервирав во чинии, ги наредив на масата, разни додатоци како кечап, сирење итн. и ги викнав сите на вечера. Јас окезен од уво до уво Што е најважно за успешна врска? - Page 4 693179 , како ќе ме испофалат за убавата вечера Што е најважно за успешна врска? - Page 4 476961 , и Там та таммммммм, ја отварам вратата од трпезаријата. Седнаа сите и по неколку секунди сите се најдоа пред фрижидерот да видат што има друго за јадење. Моето јадење им личело на монструмчиња Што е најважно за успешна врска? - Page 4 985250 , како па да не, што се разбираат тие од готвење Што е најважно за успешна врска? - Page 4 497844

Е вака изгледаше мојот специјалитет
Што е најважно за успешна врска? - Page 4 151405

Што е најважно за успешна врска? - Page 4 63585064

Што е најважно за успешна врска? - Page 4 37029941
trpe
trpe

Пишување by zbunet Пон Мај 03 2010, 22:07

Вели дека не може да живее без мене. Мора да е ласица, само таа умира ако не најде мажјак.
zbunet
zbunet

Пишување by zbunet Сре Јун 09 2010, 08:57

- Замисли ситуација, ме начекаш со друга у кревет ?
- А замисли ти ме начекаш со друг у кревет ?
- Ај сега, не мешај ситуација со ќотек.
zbunet
zbunet

Пишување by Тото Вто Јун 15 2010, 11:45

Да не чита меѓу редови затоа што таму секогаш ќе најде нешто што ќе ја изнервира ако е расположена да се нервира. cita histericna
Тото
Тото

Пишување by Emily Вто Јун 15 2010, 17:50

najvazno e ubedlivo da lazes i da ne te fatat Што е најважно за успешна врска? - Page 4 48158
Emily
Emily

Пишување by zbunet Пет Јун 25 2010, 17:35

За успешна врска најважно е често и’ влегуваш во ситуација и да ја разбереш како сака.
zbunet
zbunet

Пишување by the nurse Пет Јун 25 2010, 17:53

Е,да Што е најважно за успешна врска? - Page 4 104553
the nurse
the nurse

Пишување by Александра Пет Jул 02 2010, 22:34

за мојата врска да биде успешна заклучив дека треба да ја почитувам хиерархијата. така, пошто јас сум му осма, си чекам фино на ред да ги усреќи седумте пред мене, од понеделник до недела. ама после осмиот ден - пердуви летаат.
Александра
Александра

Пишување by Тото Пон Jул 05 2010, 22:26

Да знаеш дека секогаш има некоја подобра од неа , да знае дека секогаш има некој подобар од тебе
но да чувствуваш дека таа е најдобра за тебе и да чувствува дека ти си најдобар за неа..
и што реков сега, и јас не знам. mastika
Тото
Тото

Пишување by Александра Пет Jул 09 2010, 23:34

трпе, твојата креативност ме фасцинира, но се`уште немам храброст да ги изненадам моите со овој оригинален рецепт.

kez
Александра
Александра

Пишување by zbunet Пет Jул 16 2010, 00:27

Da popustis ponekogas ako si superioren vo nekoja rabota
zbunet
zbunet

Пишување by Александра Пон Jул 19 2010, 13:23

да си ја трпиш таа што си ја сакаш и од време на време да уживаш во „страдањата“ kula
Александра
Александра

Пишување by Sponsored content

Sponsored content

Страна 4 of 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Вратете се на почетокот

- Similar topics