Нешто без врска
+6
trpe
keti
fragola
Александра
Кидман
zbunet
10 posters
Страна 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Нешто без врска
Професро по филозофија им дал на студентите тест. Го качил столот на катедрата и им рекол:
- Напишете текст со кој ќе ме уверите дека овој стол не постои
Студентите почнале нервозно да пишат, бришат, да грицкат нокти... само еден од нив мирно седел, го зел пенкалото и за 30 секунди го напиашал текстот.
Ги предале тестовите и нестрпливо ги очекувале оценките.
После два дена професорот ги објавил оценките, и за чудо, најмногу поени добил студентот кој за 30 секунди го напиша одговорот.
Неговиот одговор гласел: "Кој стол???"
- Напишете текст со кој ќе ме уверите дека овој стол не постои
Студентите почнале нервозно да пишат, бришат, да грицкат нокти... само еден од нив мирно седел, го зел пенкалото и за 30 секунди го напиашал текстот.
Ги предале тестовите и нестрпливо ги очекувале оценките.
После два дена професорот ги објавил оценките, и за чудо, најмногу поени добил студентот кој за 30 секунди го напиша одговорот.
Неговиот одговор гласел: "Кој стол???"
trpe
Vlasnik "Plejboja", Hju Hefner je ogluveo od preteranog konzumiranja vijagre, a to su potvrdile zečice Klarisa i Kristina Šenon, koje su se vratile u njegovu vilu nakon što ga je ostavila verenica.
"Rekao je da mu je draže da bude sposoban za seks nego da dobro čuje. Sada ima slušni aparat, ali i pored toga može da čuje samo na jedno uvo. Dešava se da sedimo odmah pored njega i pričamo, a on nema predstavu o čemu je reč", rekla je Klarisa.
Naučna istraživanja su pokazala da uzimanje vijagre zaista povećava šanse za oštećenje sluha, jer sastojci koje sadrži ova pilula negativno utiču na nerve, a Hefner je počeo da gubi i pamćenje: "Stalno zaboravlja ime našeg psa", rekla je Klarisa.
the nurse
Кога има нагла температурна разлика, а тоа е штетно за организмот, брзо спој се со друг организам за да се заштитиш од штетните надворешни влијанија.
zbunet
Жен Шенот е некое лековито растение на голема надморска височина во Тибет. Таму това монасите све мушки и цвеќево им заличувало на женско. И додека го посматрале си викале воздивнувајќи „ Ех да ми падне едно Женче сеа, шо убоо би ми дошло, ко мелем на мојата испостена душа“ И така го завикале Жен Шен
zbunet
Сноубол ( папагал од видот Какаду) е вистински феномен бидејќи е првото животно за кое научниците, со методот на синхронизација забележале дека танцува следејќи го ритамот.
trpe
Има болест која се вика Бери - бери и ги фаќа земјоделците летно време и тие што имаат бавчи
zbunet
Ako ti e zesko zamisli kako se skijas na alpite. Tie koi sega navistina skijaat tamu se tresat od stud, a tebe em ti e toplo em se skijas
zbunet
Денеска сум лев - само на лева страна можам да се свртам оти ми се укочил вратот од промаја
zbunet
Страна 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Врска или секс ?
» Што е најважно за успешна врска?
» Нешто за љубовта
» НЕШТО ИНТЕРЕСНО
» Нешто интересно
» Што е најважно за успешна врска?
» Нешто за љубовта
» НЕШТО ИНТЕРЕСНО
» Нешто интересно