Koja vi e najomilena sex-poza?
+4
Александра
fragola
trpe
zbunet
8 posters
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: СЕКС
Страна 2 of 2
Страна 2 of 2 • 1, 2
ТЕСТ - КАКОВ СЛАДОЛЕД, ТАКОВ СЕКС
И омилениот сладолед може да открие детали за вашите сексуални афинитети, повеќе отколку што сте мислеле.Истражувањето е спроведено во Германија. За точноста на тестот, проценете сами !
Ванила
Љубителите на класичниот ванила вкус се личности кои цврсто стојат на земја и не се склони кон експериментирање. Многу се нежни и постојано трагаат за голема љубов. Бегаат од сексуалните авантури.
Чоколада
Секс без голема порција на страсти за љубителите на чоколадото е незамисливо. Обожаваат див секс, омилени се во друштво и се големи шармери.
Орев/Лешник
Лицата кои го преферираат овој вкус на сладолед, се оние на кои семејството им е на прво место. Чувствителни се и не се склони за авантури за една ноќ.
Страчатела
Љубителите на страчатела сакаат постојани промени и не сакаат да се врзат за еден партнер. Можат да бидат верни и одговорни, но само ако им се остави доволно слобода и ако со партнерот можат да ги проживеат сите сексуални фантазии.
Кафе/капучино
Љубителите на кафе се полни со идеи и планови, т.е. се многу уверливи, па лесно можат да го наговорат партнерот на разни експерименти во кревет.
Лимон
Личностите кои најмногу сакаат сладолед од лимон тежнеат кон егзотичности. Тешко се одлучуваат на долга врска. Сакаат еротика и огнени партнери.
Јагода
Интензивен и долг сексуален однос преферираат обожавателите на сладоледот од јагода. Наместо диви авантури, врмето радо би го поминале со партнерот кој го сакаат, а по самиот чин важно им е мазењето.
Банана
За сладолед од банана лудуваат весели и нежни луѓе кои во љубовта се многу неодлучни, така што не можат веднаш да му се препуштат на новиот партнер.
Ф'стак
Се работи за многу шармантни луѓе кои се склони кон непромислени одлуки, а во кревет најважно им е сопственото задоволство.
Ванила
Љубителите на класичниот ванила вкус се личности кои цврсто стојат на земја и не се склони кон експериментирање. Многу се нежни и постојано трагаат за голема љубов. Бегаат од сексуалните авантури.
Чоколада
Секс без голема порција на страсти за љубителите на чоколадото е незамисливо. Обожаваат див секс, омилени се во друштво и се големи шармери.
Орев/Лешник
Лицата кои го преферираат овој вкус на сладолед, се оние на кои семејството им е на прво место. Чувствителни се и не се склони за авантури за една ноќ.
Страчатела
Љубителите на страчатела сакаат постојани промени и не сакаат да се врзат за еден партнер. Можат да бидат верни и одговорни, но само ако им се остави доволно слобода и ако со партнерот можат да ги проживеат сите сексуални фантазии.
Кафе/капучино
Љубителите на кафе се полни со идеи и планови, т.е. се многу уверливи, па лесно можат да го наговорат партнерот на разни експерименти во кревет.
Лимон
Личностите кои најмногу сакаат сладолед од лимон тежнеат кон егзотичности. Тешко се одлучуваат на долга врска. Сакаат еротика и огнени партнери.
Јагода
Интензивен и долг сексуален однос преферираат обожавателите на сладоледот од јагода. Наместо диви авантури, врмето радо би го поминале со партнерот кој го сакаат, а по самиот чин важно им е мазењето.
Банана
За сладолед од банана лудуваат весели и нежни луѓе кои во љубовта се многу неодлучни, така што не можат веднаш да му се препуштат на новиот партнер.
Ф'стак
Се работи за многу шармантни луѓе кои се склони кон непромислени одлуки, а во кревет најважно им е сопственото задоволство.
trpe
Re: Koja vi e najomilena sex-poza?
Навистина поучно и практично видео
Сега уште малку па ќе одиме на одмор сами...
Сега уште малку па ќе одиме на одмор сами...
trpe
Нема добра или лоша поза. Ако нема љубов тогаш во секоја се чувствуваш како идиот.
zbunet
Кога ги гледаш на слики сите се добри.
Кога ги пробаш во пракса - нема врска
Кога ги пробаш во пракса - нема врска
Тото
ова некако и би можела, ако Тој може да ме додржи
ама ова - нема шанси
а и да има (да вежбам 2-3 години) сигурна сум дека само ќе го престрашам срцката мој
ама ова - нема шанси
а и да има (да вежбам 2-3 години) сигурна сум дека само ќе го престрашам срцката мој
Александра
Ми се чини дека има некое моторче и кога е се’ во ред работи тивко и прецизно
zbunet
Разговараат Русин, Французин и Македонец која им е омилена секс поза.
Русинот: Јас најмногу сакам да бидам горе, да и го гледам прекрасното лице, косата…
Французинот: Јас сакам да сум доле, да и ги гледам цицињата како и се тресат.
Македонецот: Јас најмногу сакам да сум отпозади, да можам да гледам фудбал.
Русинот: Јас најмногу сакам да бидам горе, да и го гледам прекрасното лице, косата…
Французинот: Јас сакам да сум доле, да и ги гледам цицињата како и се тресат.
Македонецот: Јас најмногу сакам да сум отпозади, да можам да гледам фудбал.
trpe
uf... da begam od podforumov, dur ne sum odgovorila na site prasanja
... pa da se cudite posle
... pa da se cudite posle
Кидман
Страна 2 of 2 • 1, 2
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: СЕКС
Страна 2 of 2