Врска или секс ?
+5
trpe
fragola
Тото
zbunet
Александра
9 posters
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: СЕКС
Страна 1 of 3
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
Врска или секс ?
Има некои машки кои завлечуваат демек сакаат врска и после ке им текне дека им било само до секс е ајде де, ој па најди им го крајот
моментално како шо е ситуацијата, да си признаам искрено, само за секс сум, не ми е дојдено до врска
моментално како шо е ситуацијата, да си признаам искрено, само за секс сум, не ми е дојдено до врска
??????- Гостин
Re: Врска или секс ?
По традиција женските тегнат накај врска, машките накај секс и задача на женското е да го `титра` за да го намами во врска. Но времињата се менуваат и се` повеќе женски претпочитаат врска без (об)врска што за машките не е секогаш пријатна околност оти им ја одзема контролата над ситуацијата.
Александра
Mnogu e neprijatno koga zenski s'skaat po masko i takvo odnesuvanje treba so zakon da se zabrani !
zbunet
spiderman напиша:Mnogu e neprijatno koga zenski s'skaat po masko i takvo odnesuvanje treba so zakon da se zabrani !
а ош полошо е коа м`шки ш`шкат пу м`шко, ама глеам тоа и Обама ки гу пудрже. Вија уд вемерото не са толко авангардни :добро или лошо
Тото
toa bilo porano sega i zenskite se mangupi...ima mnoooooogu takvi sto sakaat seks a ne vrska!pa sve swe evropski i amerikanski orientirani, demek toa e demokratski...kako pravat mazite taka i zenite! samo sto maskoto sekogas ke ostane mangupce, tipce, fraer i golem ebac...a ovaa ke si bide samo edna od mnogute "moderni" kurvi!
??????- Гостин
Па најлесно да му предизвика нелагодност е ако му рече : - Ајде бе, шо чекаш, ќе филозофираме сега ?!
Жена треба да на нос да му ја извади додека му даде и да се понаша ко да кој знае што му дала и така му набие вина и наметне одговорност.
Жена треба да на нос да му ја извади додека му даде и да се понаша ко да кој знае што му дала и така му набие вина и наметне одговорност.
zbunet
E pa nema da im se fati kalapot i zatoa posle ispaga deka im bilo samo do seks. Vo skora idnina, ako veke ne e dojdena, prvo ke se zapoznavaat preku seks, a posle ke praat muabet.
zbunet
Често се случува да инсистрира на врска со оној кој му е само до секс, а немал срце да и ја каже вистината за не ја повреди.
zbunet
“Drugi put, iskreno sam se zaljubio u mladu devojku, ali sam počeo da sumnjam da me vara. Promenio sam auto i stajao posmatrajući sa ugla njene kuće. Došao je drugi muškarac. Kada sam joj zatražio objašnjenje, rekla mi je: ‘Sa tobom imam ljubav a sa njim je samo seks!’
zbunet
zbunet напиша:“Drugi put, iskreno sam se zaljubio u mladu devojku, ali sam počeo da sumnjam da me vara. Promenio sam auto i stajao posmatrajući sa ugla njene kuće. Došao je drugi muškarac. Kada sam joj zatražio objašnjenje, rekla mi je: ‘Sa tobom imam ljubav a sa njim je samo seks!’
Кој знае како му било во тој момент кога го слушнал објаснувањето...Претпоставувам, прво се па се па станал потоа си нашол друга со која имал и така се утешил и заборавил на се...
keti
Страна 1 of 3 • 1, 2, 3
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: СЕКС
Страна 1 of 3