Типови на погледи
+5
Александра
alisa
the nurse
Кидман
zbunet
9 posters
Страна 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Типови на погледи
Обично според погледот многу добро можам да откријам што мисли некој за мене,дури и кога е прв поглед.Тој кажува најмногу!
the nurse
Ова баш и не е за тука ама морав некаде да го ставам. Може да се нарече „Исплашен поглед“
alisa
поради темата ги проучив погледите на аватарите наши и заклучив дека мојот е нај„гаден“
Александра
Но! ...
бидејќи сите други (освен Хоти со милните очиња, чиј поглед вели „Ајде да си играме“
) гледаат некаде другаде - шест аватари гледат настрана, и тоа нанадвор; еден со спуштен поглед, еден со кренат поглед навнатре (кон коментарите) - не може да се каже со сигурност што би кажале погледите на останатите членови
пардон, Кери е исто така опулена како мене - директен обвинувачки ај-контакт,
бидејќи сите други (освен Хоти со милните очиња, чиј поглед вели „Ајде да си играме“
) гледаат некаде другаде - шест аватари гледат настрана, и тоа нанадвор; еден со спуштен поглед, еден со кренат поглед навнатре (кон коментарите) - не може да се каже со сигурност што би кажале погледите на останатите членови
пардон, Кери е исто така опулена како мене - директен обвинувачки ај-контакт,
Александра
Зошто,,гаден,, баш е директен,сите други или гледаат на страна(тоа нешто кажува)или кријат поглед.Јас па ,поглед ,,преко рамена,,се нешто ...кој од кој
the nurse
Ајде во исто, време исто мислење(ми се слушна музиката од ,,Зона на самракот,,) ...и тоа нешто кажува
the nurse
се`си има значење
како и да е, ти си апсолутна Мис Шарм, а и оваа твојата глумица, мислам е ќерка на Голди Хон, ми е една од најсимпатичните на сите времиња
Александра
Ја стаив затоа што некои ми имаат кажано дека ,,наликувам,, на неа,а иначе ја сакав баш оваа слика поради погледот кој повикува на ,, играње,,како си ме прочитала ! И затоа што овде сме пред се поради забава!
the nurse
Да бидам озбилна,јас сум уствари на работа 12ч. и одвреме-навреме ѕиркам тука...
the nurse
Кидман напиша:цурици... кај ви е кафето
види, навистина, дрн-дрн, сме го испиле,
еве и за тебе (поглед: повели кафенце)
Александра
од Далас погледот вели - гггррр... гррр.... шо сум лоша
а не е, и симпатија ми е одувек и мислам дека треба да потпишеме петиција да си го смени аватарот
а не е, и симпатија ми е одувек и мислам дека треба да потпишеме петиција да си го смени аватарот
Кидман
од збунет?????????? кој аватар да му го коментираме - ги менува ко чорапите
Кидман
аааа не, ако е аватарот ! знаеш, како оние портите на кои стои плочка „Пас уједа!“ а кучето не само што не „уједа“, туку и го нема
Александра
Страна 1 of 4 • 1, 2, 3, 4