Каде се ?
+3
Кидман
trpe
Александра
7 posters
Страна 3 of 4
Страна 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Каде се ?
Баш ги сакам политичариве. Кога сум нешто лут ќе си ги изнавреѓам на раат. ЈБГ психолошка работа, ама ми олеснува после
zbunet
„... Iz peska vire krunisane glave, što to rade, prde u prašinu... Velikodušan rođače, raspolagati tuđom mukom nije mala zajebancija...“ - Džoni Štulić
the nurse
Нашиот претседател не размислува за оставка....
Се прашувам, дали нашиот претседател воопшто размислува...
Се прашувам, дали нашиот претседател воопшто размислува...
trpe
Ми текна на “Идол“ и на “ Братот“. Па зошто и министри не се поствуваат на тој начин со тел. гласање или смс и тоа на три месеца. А не по ќефот на непотистички или уценет премиер
zbunet
Може некое реално шоу со сите парламентарци,да ги гледаме како преживуваат со вистинските просечни плати...да пробаат да платат сметки,храна за цел месец,други давачки...и да им се исклучуваат струја,вода,телефон како на обичните луѓе.Кој ќе се снајде останува,кој не никогаш да не припари до парламент
the nurse
Олигарсите не се ништо друго од мајмуни затоа што не обрнуваат разумно внимание на ништо човечко.
zbunet
Јас би рекла крокодили(немилосрдни предатори, дебелокожци,одвратни на изглед,отпорни на загадување...самите тоа го прават каде и да навлезат)да, немаат ништо човечко,но како крокодилите се прилагодуваат и долго живеат.
the nurse
Za idealen maz zenite sega go smetaat megudrugoto da bide i uspesen biznismen. Kaj nas nema takvi i zatoa gi zatvaraat. Znaci zenite sakaat robijasi
zbunet
КАДЕ СЕ ОВИЕ ОД ГОРЕ ДА ГИ ТРГНАТ ОВИЕ ДОЛНИТЕ ОД ВЛАСТА И ДА ГИ ДОНЕСАТ НОВИТЕ ВОДАЧИ НА ЧЕЛО СО СДСМ И БРАНКО ЦРВЕНКОВСКИ И РАДМИЛА ШЕЌЕРИНСКА...
Има ли некој нешто да каже или да и противрече на горната мисла?...Ако нема тогаш нека им е со среќа на новите водачи...
Има ли некој нешто да каже или да и противрече на горната мисла?...Ако нема тогаш нека им е со среќа на новите водачи...
Последната промена е направена од keti на Пон Мар 12 2012, 22:11. Мислењето е променето 1 пати
keti
Имам една изрека која често ја употребувам...КОЈ ПОСЛЕДЕН СЕ СМЕЕ НАЈСЛАТКО СЕ СМЕЕ....Те сакам Збунет и покрај се, зошто си добар човек...а верувам дека за кратко време и ќе си го промениш своето размислување во врска со политичката ситуација...
keti
Iskreno, kaj mene preoga vo licno. Branko mi e odvraten kako licnost. Smetam deka imam bar osnovno poznavanje od lugeto i mislam deka mojata procenka ne me laze
zbunet
Ама затоа е тука Радмила Шеќеринска, која има светла душа и која може да им донесе многу радост на нашите деца...
keti
Nit sakam da mu bidam nesto na narodot, kade bea koga mene mi trebaa i narodot i politicarite? Sto sum jas, krava muzara? Bea losi so mene i sega jas da gi osvestuvam? Imam svoj pat, a toj ne se zanimava so nedozreani deca kakvi se politicarite i narodot.
Slusam kaj Janko kakvi se javuvaat. Si velam " Zar e mozno da imame tolku retardiran narod? Nit znae sto zboruva, a uste pomalki sto prasuva"
Me ignoriraat koga velam deka treba armija psihijatri za da go izleci ovoj narod i politicarite i zatoa ova ke si ostane ludnica
Slusam kaj Janko kakvi se javuvaat. Si velam " Zar e mozno da imame tolku retardiran narod? Nit znae sto zboruva, a uste pomalki sto prasuva"
Me ignoriraat koga velam deka treba armija psihijatri za da go izleci ovoj narod i politicarite i zatoa ova ke si ostane ludnica
zbunet
Lucifer ja stvoril politikata i zatoa ja vodat demoni. Ne postoi dobra strana zatoa sto sekogas ke ja branis pogresnata, taka e smislena
zbunet
Ако само демони ја водат политиката досега ќе пропаднеше светот и ние немаше да постоиме...Во секоја свера од животот има ангели кои прават добро а некои ангели се посебно надарени и ги има во секоја свера од животот и тоа е добро што е така и е' за добро на луѓето ...
keti
Vo eftini paticinja i trenercinja kasla bez prestan. Tuberkolozata se vrati na golema vrata pod vodstvoto na novite demokratski promeni
zbunet
Страна 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Страна 3 of 4