Каде се ?
+3
Кидман
trpe
Александра
7 posters
Страна 1 of 4
Страна 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Каде се ?
ич не се разбирам од оваа наука бизнис и економија
ѓаволска работа, дури и пред банкомат кога поминувам - се крстам :geek:
ѓаволска работа, дури и пред банкомат кога поминувам - се крстам :geek:
Александра
Pa i ja naopacki ja butav karticata i morav da ja viknam tetkata od salter da mi pokaze
zbunet
Леле Трпе, ова со Шешељ дури сега го пуштив. Не е нормален, сто посто.
А знаеш дека тој бил на времето најмладиот доктор на науки во бивша Југославија.
Тито лично сакал да му честита за Дипломата и му рекол, Честитам докторе! А Шешељ му одговорил, Хвала мајсторе!
и после окапа в затвор
А знаеш дека тој бил на времето најмладиот доктор на науки во бивша Југославија.
Тито лично сакал да му честита за Дипломата и му рекол, Честитам докторе! А Шешељ му одговорил, Хвала мајсторе!
и после окапа в затвор
Кидман
Која е разликата помеѓу задник и сообрание?
- Задникот исфрла гомна, а сообранието прима.
- Задникот исфрла гомна, а сообранието прима.
trpe
Како политичарот се однесува со жена му така и со народот затоа што симболиката е иста.
zbunet
„Ако бакнеш политичар, сети се дека не го бакнуваш само него туку и секој газ што тој го бакнувал во последните 8 години.“ – Џеј Лено
Тото
Дали знаете од кога постои демократијата?
- Па од секогаш! Од кога Господ ја создал и Ева и го викнал Адам да си одбере жена!
- Па од секогаш! Од кога Господ ја создал и Ева и го викнал Адам да си одбере жена!
trpe
Значи имаме две партии составени од неандерталци и роботи. Еволуција помеѓу две партии. Едните заглавени во детски развој, другите ни на живо се смеат ни на мртво плачат.
zbunet
Што е разликата меѓу Черчил и Сталин?
- Черчил ги собирал вицовите што луѓето ги кажувале за него, а Сталин ги собирал луѓето што кажувале вицови за него.
- Черчил ги собирал вицовите што луѓето ги кажувале за него, а Сталин ги собирал луѓето што кажувале вицови за него.
trpe
Што е градоначалник ? Лицемерен гадоначалник
Што е премиер ? Режисер на премиерна комедија
Што е опозиција ? Избркани кучиња од пред месара
Што е премиер ? Режисер на премиерна комедија
Што е опозиција ? Избркани кучиња од пред месара
zbunet
Како владава претера со глупи забрани и казни, мислам дека е време народот да се собере и пред собрание да прави ајвар и ракија.
zbunet
Страна 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Страна 1 of 4