Анатомија
+3
the nurse
Александра
zbunet
7 posters
МЕКИЦИ :: НАУКА И ТЕХНИКА :: МЕДИЦИНА
Страна 1 of 4
Страна 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Анатомија
dalas2no напиша:сега ми е јасно зошто е физичката убавина површна работа
да да
за жалење се надворешно убавите жени
господ нека им е на помош
??????- Гостин
pa nekoj mora da pokaze za sto sluzat site ovie delovi od kompletot :ептен хаха:
Александра
да, и кога ми вика мојон, ти си ми у крви,
јас ќе го прашав, е ај покажи кај сум, де
и опссссс... ќе го фатев во лага
јас ќе го прашав, е ај покажи кај сум, де
и опссссс... ќе го фатев во лага
??????- Гостин
Naucnicite otkrile deka mazite vo prisustvo na ubavi zeni lacat hormon na stres vo pogolemi kolicestva i poradi toa se podlozni na diabet, srcevi i mozocni udari.Za podobro zdravje zenete se so nepretstavitelni edinki.
the nurse
Значи мажите што трчаат по згодни жени у ствари се суицидни.
Ако некој сака да си го одземе животот нека биде со згодна жена, у ствари она ќе му го одземе
Ако некој сака да си го одземе животот нека биде со згодна жена, у ствари она ќе му го одземе
zbunet
Jas ne znam sto e postrasno,da umiraat rano dobri maski primeroci ili da ,, evoluiraat,, vo zeni.
the nurse
hot nurse напиша:Naucnicite otkrile deka mazite vo prisustvo na ubavi zeni lacat hormon na stres vo pogolemi kolicestva i poradi toa se podlozni na diabet, srcevi i mozocni udari.Za podobro zdravje zenete se so nepretstavitelni edinki.
Е па ти, госпоѓице Хоти, баш си ја одбрала професијата. Поарно ич не си го арчи тоа сирупчето, и онака ќе го стрефи нешто ако му се шеткаш пред нос.
Тото
Фала, за тоа ѓ-ца што не сум и од кај знаеш дали сум убава?Додуша маж ми има диабет,па ако е тоа доказ...
the nurse
Страна 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
МЕКИЦИ :: НАУКА И ТЕХНИКА :: МЕДИЦИНА
Страна 1 of 4