Важно да не е досадно
+3
Александра
Кидман
zbunet
7 posters
Страна 2 of 3
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Важно да не е досадно
Предмалку на ,,Милионер,, една теткица нема поим кој е Караваџо,и публиката со добар процент и ,,помогна,, дека е италијански комичар!!!???Тоа ме потсети, кога на хрватски квиз една жена одговори дека Ван Гог си го отсекол тестисот!!!???Или на косовскиот ,,Милионер,,една за кратенката BMW,одговори дека значи ,,black magic woman,,
the nurse
Не знаев, ова кај да го напишам.Еден наш комшија со години меѓу 60-70,има чудно црна коса без ниедно бело влакно.После некоја ракија,еден друг со бела глава го прашува како тоа го постигнал.И овој фраер:-Си стаил ли ти глава меѓу женски нозе?Па,кај една ми беше толку жешко што ми ја исчади косата! Абе,вампирска работа!
the nurse
Чоколадна мода
Модното шоу „Чоколадни трендови“ се одржало во рамките на меѓународнатаизложба на чоколадната индустрија Salon du Chocolat во Париз.
Сите креации презентирани на чоколадната парада биле органски, изработени од природни материјали и рециклирани продукти.
Сите креации презентирани на чоколадната парада биле органски, изработени од природни материјали и рециклирани продукти.
alisa
Елеганција во движење е кога дури и се занесува се чувствува природност. И да падне изгледа симпатично
zbunet
Dosega se slakav so sin kamen,pravejki kristali po hemija za sin mi...a eve kakov sin kamen nasol na internet.
the nurse
Мудра е таа која знае како да се облече, но поинтересна е таа која сака да ти се соблече
zbunet
Страна 2 of 3 • 1, 2, 3
Страна 2 of 3