Ваши дела - уметност без граници
+3
the nurse
Кидман
Александра
7 posters
МЕКИЦИ :: УМЕТНОСТ :: УМЕТНОСТ И КУЛТУРА
Страна 13 of 40
Страна 13 of 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Re: Ваши дела - уметност без граници
Ова ти е нешто како подарок од Буч...го знаеш тој цртан филм нели...
keti
Ова место ми остави посебен впечаток и затоа го нацртав... Прочитав дека ова мало островче добило име Св. Состис по црквата која постоела тука...инаку островчето било споено со копното до 1633 год. кога се оделило после земјотресот...а сега постои мост со кој се доаѓа до него...Овде има бар клуб кој се вика "Cameo' каде пуштаат многу убава музика и тоа најновите музички хитови...Ние го посетивме навечер и пробавме да ги сликаме белите чаршави кои ги има 13 на број, но на сликата ни излегуваше само месечината и ѕвезите...Децата ги нарекоа белите чаршави на Константин...
keti
ми се допаѓа твојата рамнотежа на форми и бои и твоите апстракции.
колку повеќе го гледам цртежов, се` повеќе ги препознавам гулабите во малите диносауруси што мојата ограничена фантазија ги виде пред да го прочитам насловот на сликата
колку повеќе го гледам цртежов, се` повеќе ги препознавам гулабите во малите диносауруси што мојата ограничена фантазија ги виде пред да го прочитам насловот на сликата
Александра
Вистина dalas овие форми повеќе личат на диносауруси кога ќе се загледам малку подобро во цртежот...ама вчера кога ги цртав ми личеа на гулаби или така си ги замислив можеби, па ај нека си бидат гулаби овојпат ...немаш ништо против нели...
keti
Страна 13 of 40 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40
Similar topics
» Ваши дела - уметност без граници
» Ваши фотографии
» УБАВИНИТЕ НА МОЈАТА ЗЕМЈА
» Светот е голем и шарен
» Ваши фотографии
» УБАВИНИТЕ НА МОЈАТА ЗЕМЈА
» Светот е голем и шарен