Od site misli sto vi se vrtat,izberete edna i kazete da znaeme
+6
Кидман
fragola
Тото
trpe
Александра
zbunet
10 posters
Страна 23 of 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29
Re: Od site misli sto vi se vrtat,izberete edna i kazete da znaeme
Тоа што се мора не е тешко...Така велат и вистина велат...
keti
Kolku crvi imam izedeno vo cresi, no znam deka ednas ke dojde vreme za nivna odmazda
zbunet
Многу неправди ми се нанесени и мене и на моето семејство и на мојата фамилија...Но, јас си останав иста и со срце полно со љубов за секого ...Без оглед на се' јас сакам да им помагам на луѓето и навистина сум пресреќна кога ќе видам насмеани и среќни лица...Затоа треба сите да се сакаме, да се љубиме и да си помагаме меѓусебно и да правиме само добри дела за да ни биде на сите убаво и сите да бидеме среќни и радосни...
keti
Си праев бајрам со паметот и си замислував да сум на сериозна позиција во сериозна компанија и да можам да бирам кого би запослил. Почнав да си ги набројувам пријателите според нивната агилност и работливост какви ги познавам и испадна дека дали и 2 % би запослил од тие кои ми се пријатели
zbunet
Имам интернет, така пишува на сметката. Шом така пишува не ќе ме лажат?
zbunet
Боже,дај ми сила да ги сменам работите кои можам,храброст да ги прифатам оние кои не можам и мудрост да ја одредам разликата меѓу нив
the nurse
Boze, daj mi veke edna jasnost i ne mi se krij zad slucajnosti
zbunet
„Господине, ви истекува рокот за уплата на месечната сметка за интернет“. А ја: „ А имам интернет?!“ А таа:„ Па јавете се господине ако имате проблеми и ќе испратиме екипа“. А ја:„ А од кој телефон кога и фиксниот е преку вас и тој не работи најчесто и на вашите екипи им ветив дека ќе ги усвојам ако продолжат да доаѓаат“
zbunet
Ај да се расплешам по дома со правосмукалката,ручекот и останатото...
the nurse
Ponekogas ja gubam verbata vo toa sto go pravam, no sto drugo bi pravel?
zbunet
Кругови
Денес еднинствено што ми се врти во мислите се круговите и од тие мисли излезе и овој цртеж...
keti
zbunet напиша:Ponekogas ja gubam verbata vo toa sto go pravam, no sto drugo bi pravel?
i jas
Александра
keti напиша:Денес еднинствено што ми се врти во мислите се круговите и од тие мисли излезе и овој цртеж...
dobro e sto obicno malku se gleda od toa sto go mislam po cel den
Александра
"Bajac leci od uplav i nagazeno" Hm, znaci nagazil i se uplasil. Pa se slucuva toa, nisto strasno. Ke si gi zabrise kondurite od treva i gotovo, sto ima tuka da se plasi?
zbunet
Sega eden cice mi kazuvase za razlikata pomegu nas i zapad: Tamu isto vaka ke te onaduvaat, ama ke ti dadat pari za abortus
zbunet
Страна 23 of 29 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29