Досадно ........
+5
alisa
Кидман
trpe
Александра
zbunet
9 posters
Страна 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Досадно ........
Денес супер ден беше ....Завршив некои обврски, бев на циркус , ме фати дожд малку и се прибрав дома под туш и на интернет да видам што се случува
??????- Гостин
во хармонија со ноемврискиот дожд .... уффф, уф, а требаше да кажам нешто духовито , ај другпат
Александра
cel den bev vo Skopje denes
Prvo bev do Ministerstvo za obrazovanie , zavrsiv nekoi obvrski, piev kafe so nekoi od vrabotenite tamu koi po celi denovi sedat na facebook i ja ostaaat rabotata od denes za utre
A posle toa setav , bev u Terra Nova , pa u Ramstor , i odkako me zabolea nozete se vrativ i sega sum mrtva umorna
Prvo bev do Ministerstvo za obrazovanie , zavrsiv nekoi obvrski, piev kafe so nekoi od vrabotenite tamu koi po celi denovi sedat na facebook i ja ostaaat rabotata od denes za utre
A posle toa setav , bev u Terra Nova , pa u Ramstor , i odkako me zabolea nozete se vrativ i sega sum mrtva umorna
??????- Гостин
штотуку се вратив од Тајвански ресторан,
јадев морски плодови во слатко кисел сос и индиски оревчиња
и ми беше бљак...бљак...бљак...,
ама морав да глумам дека ми е вкусно оти јас сум модерна женска, која знае што е добра источна кујна
фала богу на крајот имаше пристоен десерт - тортуле за мерак
јадев морски плодови во слатко кисел сос и индиски оревчиња
и ми беше бљак...бљак...бљак...,
ама морав да глумам дека ми е вкусно оти јас сум модерна женска, која знае што е добра источна кујна
фала богу на крајот имаше пристоен десерт - тортуле за мерак
Кидман
Денес бев да ја посетам баба ми
јас си легнувам на кревет, таа седнува до мене и ми ги кажува он енд он енд он... истите прикаски од нејзината младост.
Таа е среќна што има со кого да позборува
а мене ми делуваaт разгалено релаксирачки и крцкавиот кауч, и застоениот воздух што мириса на неа, и обавезните наполитанки.
јас си легнувам на кревет, таа седнува до мене и ми ги кажува он енд он енд он... истите прикаски од нејзината младост.
Таа е среќна што има со кого да позборува
а мене ми делуваaт разгалено релаксирачки и крцкавиот кауч, и застоениот воздух што мириса на неа, и обавезните наполитанки.
Кидман
fast forward
и ништо не разбрав. само црррррр и се изврте лентата. што беше, како беше, немам поим, како да не бев дел од овој ден
и ништо не разбрав. само црррррр и се изврте лентата. што беше, како беше, немам поим, како да не бев дел од овој ден
Александра
Страна 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7