Досадно ........
+5
alisa
Кидман
trpe
Александра
zbunet
9 posters
Страна 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Досадно ........
Баш би сакала еден ден навистина да ми биде досадно, да немам што да правам, па да си го направам денот интересен, да правам што сакам
alisa
E da, forumov e dosaden kako i jas. Nema veze, sekoj so svoite. Kako prvo, ova bas i ne e forum, ova e moja rabotilnica i cesanje i tracanja nema. Ova e mesto za meditacija, a site oni koi sakaat da im igra mecka neka si go fatat patot koj gi vlece
zbunet
Nikogas nema da zaboravam niti da se otkazam od toj koj ne me ostavi, a ne morase, niti pobara nesto od mene, ma kolku dosadno zvucelo.
zbunet
додуша.... ова е малку чуден форум....
зашто е форум без психопати
тоа е...
ако сакаш, да распишеме конкурс
зашто е форум без психопати
тоа е...
ако сакаш, да распишеме конкурс
Кидман
Imase eden primer koga se zalese od psihopati i ogovaranja, dojde tuka, no ocigledno poveke i odgovaraa takvite i povtorno im se vrati. ...zamisli...
Mojot zaklucok bese deka ne treba da gi slusam sto zboruvaat, lugeto se kontradiktorni i poveketo ne treba da se svakaat seriozno
Mojot zaklucok bese deka ne treba da gi slusam sto zboruvaat, lugeto se kontradiktorni i poveketo ne treba da se svakaat seriozno
zbunet
Кому е досадно нека се фати за уши и нека игра оро. Досадата е во сооднос со интелигенцијата т.е. само на глуп може да му биде досадно. Интелигенција е заштита од досада.
zbunet
За разбивање досада може малку куглање, ама со новите коцкасти лубеници ќе оди малку потешко
trpe
Ako ti e dosadno nesto si zaboravil da napravis i cekas da ti tekne sto bese toa
zbunet
И мене ми е досадно, а на работа сум.Значи сум заборавил нешто да направам, всушност сум заборавил дека на работа треба да работам
trpe
Страна 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7