ЦЕЛТА ИЛИ НАЧИНОТ
+5
Кидман
trpe
fragola
Александра
zbunet
9 posters
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 1 of 5
Страна 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
ЦЕЛТА ИЛИ НАЧИНОТ
,,Целта ги оправдува сретствата,, ??? хммм....Макијавели никогаш не ми бил симпатичен - не му е фина фризурата.
Човештвото денес живее во ера на модерни дивјаци. Којзнае дали некогаш и било поинаку.
Животот секојдневно ни поставува нови предизвици (хмм... или ние сами си ги поставуваме) кои бараат од нас да бидеме борци, инаку шансата ќе ја искористи некој друг.
Прифаќам дека целта е мотив да се оди напред, ама за жал, често пати начинот за да се дојде до неа а немилосрден и од нас малку по малку прави чудовишта.
Човештвото денес живее во ера на модерни дивјаци. Којзнае дали некогаш и било поинаку.
Животот секојдневно ни поставува нови предизвици (хмм... или ние сами си ги поставуваме) кои бараат од нас да бидеме борци, инаку шансата ќе ја искористи некој друг.
Прифаќам дека целта е мотив да се оди напред, ама за жал, често пати начинот за да се дојде до неа а немилосрден и од нас малку по малку прави чудовишта.
??????- Гостин
Re: ЦЕЛТА ИЛИ НАЧИНОТ
Eve nacin kako da znae kako kolku e casot za da ne kasni
Myspace Fancy Profile Clocks
Myspace Fancy Profile Clocks
zbunet
" Ако успехот зависи од злоупотреба на оние околу тебе, избери неуспех! "
Пам Браун (1928- )
Пам Браун (1928- )
trpe
postoi nesto so mislime deka go nemame i otkako ke go imame ke svatime deka sme go imale i potoa povtorno tragame za nesto sto mislime deka go nemame
zbunet
кога имаш за цел да си одаш, ако си на гости пази да не ја згрешиш „излезната врата“, а ако си каубој пази да не го згрешиш зајдисонцето.
Александра
Немам ни цел ни начин, чекам инспирација, а како будизмот вели дека желбите се извор на патење и треба да се згаснат, изгледа ќе се испонашам будистички
zbunet
Како да го понижиш машко
(успешна техника за секоја возраст, раса, религија и политичка определба)
Ќе го замолиш да ти ја придржи чантичката
(успешна техника за секоја возраст, раса, религија и политичка определба)
Ќе го замолиш да ти ја придржи чантичката
Александра
Mislam deka poveke vrati mi se otvaraat koga sum bricen, banjat i doteran
zbunet
Кога некој постојано ненамерно те повредува, најверојатно ич не го боли колку те боли.
Александра
Nacinot e biten isto kolku i celta...nema da se ponizam pred sekakva budala za da stignam do nekoja cel...Od druga strana, vaznosta na celta treba da se do9vede vo prasanje, ako se raboti za zivotot na nekoj najmil,pa i nacinot ke bide pomalku vazen,samo da se ostvari celta.
fragola
fragola напиша:Nacinot e biten isto kolku i celta...nema da se ponizam pred sekakva budala za da stignam do nekoja cel...Od druga strana, vaznosta na celta treba da se do9vede vo prasanje, ako se raboti za zivotot na nekoj najmil,pa i nacinot ke bide pomalku vazen,samo da se ostvari celta.
кај ќе бараме олку умен маж за ова чупе?????
Кидман
Страна 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 1 of 5