ЦЕЛТА ИЛИ НАЧИНОТ
+5
Кидман
trpe
fragola
Александра
zbunet
9 posters
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 4 of 5
Страна 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: ЦЕЛТА ИЛИ НАЧИНОТ
fragola напиша:Vo celta e zadovolstvoto, vo nacinot e zabavata
нема, нема, не ќе се роди поумно девојче од фраголчево
Александра
Poznavam luge koi izgledaat prijatno i nesebicno, no samo otkako ke bide zadovolena nivnata sebicnost, ne kolebajki se toa da bide i na tvoja steta. Se nadevam deka ne sum i jas takov iako se poznavam so mnogu takvi
zbunet
Тајната на животот е искреноста и чесноста. Ако успееш да го одглумиш тоа, си успеал
trpe
Nekogas e pointeresen lovot od samiot plen...a najinteresno e koga ti si lovecot,no uspevas da go ubedis plenot deka toj te lovi
the nurse
Go gledam svetot, gledam perverzija i licemerie. Ima i dobri raboti, no so somnitelen motiv
zbunet
Зарем постои нешто да го спречи за да си ја оствари целта... Браво за снаодливоста...
keti
Кога ќе станеш успешен чувствуваш дека ти личи Г - дине. Во спротивно имаш чувство дека ако некој така ти се обрати те заебава и ти иде да го опцуеш
zbunet
Бељата секогаш доаѓа во пар. Втората направија ја сам, за да не си одбере сама момент кој сигурно нема да ти одговара.
zbunet
Najcesto stravot, lekomislenosta ili nekoj tret odlucuval namesto nas. Ubavo bi bilo ako mozes da se setis koga si odlucuval
zbunet
Целта ни е да го направиме нашиот живот поубав за живеење, а постојат многу начини за тоа да го постигнеме...
keti
Денес се повеќе гледаме разголена вистина на штиците кои живот значат...Дали е тоа вистинскиот пат да се стане славен?...
keti
Страна 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 4 of 5