Културни манири
+4
Александра
trpe
zbunet
fragola
8 posters
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 4 of 6
Страна 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Културни манири
Обично го наоѓам, значи му треба нешто. Можеш да ми го замислиш запрепастеното ми лице кога еднаш во милион години нема да најдам зајак.
zbunet
zbunet напиша:Да бидеш културен и воздржан најчесто значи дека ти е сеедно.
првиот диктира како ќе биде.
ако првиот почне `културно`, не е културно да му одговориш `некултурно`
Александра
Ако заминам од овој свет и некоја не му даде на мужот бар 40 дена, значи стварно ме поштувала
zbunet
На неприметлив начин го вметнала и во позадина на телефонот кога ќе го вклучам се појавува нејзиното око, што значи „ Те гледам што правиш“
zbunet
Ljubeznost znaci iskezenost dodeka niz mislite vi letaat boksovi upateni kon doticniot.
fragola
Култура е да не бараш веднаш, но ако таа прва ти побара значи дека си претерал со културата.
zbunet
Да бидеш нежен со нежните, груб со грубите, културен со културните тоа значи да бидеш волк кој личи на јагне.
Лично, тоа е мојот идеал.
zbunet
zbunet напиша:Да бидеш нежен со нежните, груб со грубите, културен со културните тоа значи да бидеш волк кој личи на јагне.
Е да...
the nurse
Не постојат пријатели или непријатели. Постојат само пријатни и непријатни односи.
zbunet
Дали односите ќе бидат пријатни или непријатни зависи пред се од нашиот однос...
keti
Kulturnite maniri se pridobivka uvezena od Zapad i kako i se drugo, ne odgovaraat na nasiot mentalitet
Кидман
Страна 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 4 of 6