Od site misli sto vi se vrtat,izberete edna i kazete da znaeme
+6
Кидман
fragola
Тото
trpe
Александра
zbunet
10 posters
Страна 17 of 29 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29
Што е најбрзо на светот?
Вчера имавме дискусија што е најбрзо на светот.
Биологот тврдеше: „Најбрзо е трепкањето со окото. Се случува, а никој воопшто не забележал дека се случило.“
Физичарот пак рече: „Најбрза е светлината. Кога ќе притиснете на прекинувачот, таа стигнува до вас со брзина од 300.000км/с. Нема поголема брзина во природата.“
Филозофот рече: „Најбрза е мислата. До неа за момент можеш да стигнеш било каде на светот.“
Но јас не се согласив со ниту еден од нив! И им кажав што е најбрзо на светот да не останат во мрак и незнаење:
„Кога веќе ве сослушав вас учените, сфатив дека најбрза работа на светот е проливот. Кога ќе те стегне, стигнува пред да трепнеш со окото, пред да запалиш светло или да помислиш било што – веќе си завршил работа!“
Биологот тврдеше: „Најбрзо е трепкањето со окото. Се случува, а никој воопшто не забележал дека се случило.“
Физичарот пак рече: „Најбрза е светлината. Кога ќе притиснете на прекинувачот, таа стигнува до вас со брзина од 300.000км/с. Нема поголема брзина во природата.“
Филозофот рече: „Најбрза е мислата. До неа за момент можеш да стигнеш било каде на светот.“
Но јас не се согласив со ниту еден од нив! И им кажав што е најбрзо на светот да не останат во мрак и незнаење:
„Кога веќе ве сослушав вас учените, сфатив дека најбрза работа на светот е проливот. Кога ќе те стегне, стигнува пред да трепнеш со окото, пред да запалиш светло или да помислиш било што – веќе си завршил работа!“
trpe
Re: Od site misli sto vi se vrtat,izberete edna i kazete da znaeme
секој спие добро кога му се овците на број
Александра
Дојде едно кучее, мажјак и како имав една кришка лепче му ја дадоов. Арно ама веднаш се појави и женкатаа и овој ја грабна кришката и кидна.
Иначе женката беше крупна кучка, ама сега е мајка на седум кученца кои ја исцицаа и сега е коска и кожа.
А да, ќе заборавев, иначе оној кој кидна со лепчето е таткото. Два дена ја молеше и цвилеше да му даде, на сите ни‘ здосади...
Иначе женката беше крупна кучка, ама сега е мајка на седум кученца кои ја исцицаа и сега е коска и кожа.
А да, ќе заборавев, иначе оној кој кидна со лепчето е таткото. Два дена ја молеше и цвилеше да му даде, на сите ни‘ здосади...
zbunet
Сите мажи се исти...секаде...
the nurse
Ај сега, ова се само кучиња
zbunet
Како некоја девојка вика дебел дечко без пари?
- Свиња една!
А како вика дебел дечко со пари?
- Мало мече!
- Свиња една!
А како вика дебел дечко со пари?
- Мало мече!
trpe
Последната промена е направена од dalas2no на Нед Окт 31 2010, 00:26. Мислењето е променето 1 пати
Александра
Женката мајмун од расата бонобо има секс 50 пати во денот.
trpe
Па јас не го измислив ова, го прочитав
trpe
hot nurse напиша:50 пати влези-излези...
јас тоа? јас така правам стварно, оти ми стојат над глава и ми викаат, блазе си му на Никола, мајка му никогаш не му седи на компјутер
Кидман
Мислев на тоа мајмуните,де Како црногорецот кога учел да се секса,и таа му вели стави го-извади го.Он љут:-Ајде ма, одлучи се што сакаш?
the nurse
ааааа на мајмунитеееее....
упс
упс
Кидман
...Ќе те нервираат цел ден на работа...на излегување ќе ти кажат некој глупав виц...и ќе си дојдеш дома со насмевка...
the nurse
Ајде,изберете една и кажете да знаеме(оти од сите овие,,мисли,,ќе ви се заврти)!
the nurse
ооооооооооооо..... замисли да треба една да одбереш
каква неправда
каква неправда
Кидман
Ако ми беше за една, една само ќе ставев
zbunet
Страна 17 of 29 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 29