Незгодни прашања
+5
Кидман
fragola
trpe
Александра
zbunet
9 posters
Страна 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Незгодни прашања
Нема да излегувам од дома.
Замисли се појават такво онакви со крила и се досадни како муви. Како ќе се одбраниш ?
Замисли се појават такво онакви со крила и се досадни како муви. Како ќе се одбраниш ?
zbunet
Со инсектицид Како ти би се одбранил од огромна цицка која смачкува се пред себе(ви филмот на Вуди Ален ,,Се што сте сакале да знаете за сексот ,а не сте смееле да прашате,,) имаше една таква,(ако си го гледал) ако не замисли?
the nurse
Ќе ја исцицам и така ќе го спасам човештвото и ќе станам херој.
Замисли дојдат ванземаљци и ти го сменат полот. Шо ќе правиш понатака ?
zbunet
За херојот што ќе го спаси човештвото! Да ми го сменат полот?Прво ќе ги молам да не го прават тоа,а ако мора ќе си најдам женска!(само да има мазна,убава кожа и тенко половинче)
the nurse
zbunet напиша:Ќе ја исцицам и така ќе го спасам човештвото и ќе станам херој.
Е па, ова ме потсети на еден виц.
Си бил некој батка и си фатил женска. Кога ја однел дома, ја соблекол и кога гледа радост, девојката имала три цицки. Ја дофатил баткава средната цицка и цица ли цица. По некое време му пукнала цицката во уста и ја ишмукал. И и’ вика на девојката:
- Извини ти ја ишмукав цицката!
- Немај гајле, тоа и онака беше чир
А што се однесува до другото прашање, ако се случи вонземјани да ми го сменат полот, тогаш сигурно не би сакал да си најдам дечко,подобро ќе станам лезбејка
trpe
-Што би направиле,да се заглавите во лифт со личност од спротивниот пол,кон која имате скриени симпатии?
the nurse
Најверојатно ќе се разочарам и ќе си речам „ У оваа ли бе ? Толку се разбираш! “
Замисли се заглавиш во лифт со свекрва ти или бабата едно три дена? Како ќе го доживееш тоа искуство ?
Замисли се заглавиш во лифт со свекрва ти или бабата едно три дена? Како ќе го доживееш тоа искуство ?
zbunet
јас некако и ќе го доживеам, ама мислам дека таа нема да го преживее
еј!!!! Идеја!!!! Ама сум текнувало!!! Еј дечки, да не знаете некој лифт често што се расипува????
еј!!!! Идеја!!!! Ама сум текнувало!!! Еј дечки, да не знаете некој лифт често што се расипува????
Кидман
Кога мажите се под притисок,од нив единствено можеш да добиеш Не мислите така?
the nurse
Па,јас мислев одговорот е:дијабетичарот. Ама добар е и овој!trpe напиша:hot nurse напиша:-Кој умира кога му е најслатко?
Богомолка
the nurse
Aко прекрасна жена му рече на некој маж дека ќе му исполни две желби, што ли ќе биде втората желба?
alisa
She's carying a new life!FGS! А кај вас е се по старо.Додуша, леб без квасец не бидува.,,Квасецот,, сепак е кај вас.
the nurse
Страна 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11