Првиот впечаток
+4
Тото
trpe
zbunet
Александра
8 posters
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 2 of 5
Страна 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Првиот впечаток
Dvolicnite znaat da glumat i sekogas prviot vpecatok sto go ostavaat e najdobar.
fragola
Кога прашав еден режисер каква улога би ми дала во некој филм, таа ми одговори дека највеќе би ми одговарала улога на ситен преварант и џепарош со итри и немирни очи.
zbunet
од првиот впечаток останав без здив
до ден денес не можам да си го повратам
до ден денес не можам да си го повратам
Кидман
Првиот впечаток најчесто е зависен од тоа што го мислиме за себе во тој момент.
zbunet
да стварно
баш пред некој ден братучетка ми ми вика, највеќе им се свиѓам на дечковците кои мене не ми се свиѓаат, зашо тогаш сум најопуштена
баш пред некој ден братучетка ми ми вика, највеќе им се свиѓам на дечковците кои мене не ми се свиѓаат, зашо тогаш сум најопуштена
Кидман
Razlikata pomegu prviot i posledniot vpecatok e vo strastite koi vo prvo vreme te sprecuvaat da gledas realno.
zbunet
На прв поглед обично на сите им се допаѓам.Онака на фаца,не знам зошто кога ќе почнам да зборам впечатокот им е:-Cold bitch.А после некое време,па ти си била многу фина. !!!???
the nurse
Не се замарам толку со првиот впечаток затоа што често изгледа дека е така, а у ствари е онака.
Но, работам работа каде сите ме лажат и така многу години поминаа и не дека сум многу паметен, но самите околности ме натераа автоматски да ги препознавам лажговците и чукнатите во глава уште од прва.
Но, работам работа каде сите ме лажат и така многу години поминаа и не дека сум многу паметен, но самите околности ме натераа автоматски да ги препознавам лажговците и чукнатите во глава уште од прва.
zbunet
Obicno ako prviot vpecatok sto ke go ostavam e dobar, vtor pat ne se pojavuvam.
fragola
рече fragola во својот 155-ти пост. сите 155 оставаат одличен ПРВ впечаток
Александра
Карактерите се повторуваат. Погледни некоја особа и сети се на кого ти асоцира од минатото и ќе знаеш што можеш да очекуваш од него.
zbunet
јас мора да сум помалку настрана, ама кога прв пат се среќавам со некого, знаете на што мислам? - на кое животно ми личи
и дури убедена сум дека не потекнуваат сите луѓе од мајмун. Нема шанси. хихихиххихи.....
и дури убедена сум дека не потекнуваат сите луѓе од мајмун. Нема шанси. хихихиххихи.....
Кидман
Првиот впечаток знае да боли, а вториот да биде сладок иако најчесто е обратно.
zbunet
добро е што нашиот мозок има способност за селективна елиминација
лошите впечатоци побрзо се забораваат
на крај остануваат во нашите спомени само убавите
лошите впечатоци побрзо се забораваат
на крај остануваат во нашите спомени само убавите
Кидман
Страна 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 2 of 5