Првиот впечаток
+4
Тото
trpe
zbunet
Александра
8 posters
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 4 of 5
Страна 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Првиот впечаток
обожавам први впечатоци.
тие се како светкава шарена фолија.
понекогаш, тоа е најдобриот дел од бомбончето
тие се како светкава шарена фолија.
понекогаш, тоа е најдобриот дел од бомбончето
Александра
Не знам каков прв впечаток оставам,но кога мене нечиј лик кој прв пат го гледам ми се чини познат...и чувствувам чудна поврзаност,знам дека тој човек/жена ќе има некакво влијание во мојот живот... и скоро никогаш не сум се излажала.
the nurse
Првиот впечаток е како кога купуваш обувки : Да се удобни, да одговара цената и сакаш да се квалитетни.
zbunet
Skoro site seriski ubijci i monstrumi, na prv vpecatok deluvale mirni, tivki i povleceni.
fragola
особено кога ќе се видам во огледало и си речам, мила моја, отиде и ти јабана
Александра
Жена посакува човек кој е забавен, интелигентен и шармантен за потоа да може да го обвинува дека тие особини ги злоупотребува.
zbunet
Маж сака жена забавна, интелигентна, шармантна за потоа да може да ја обвинува дека тие особини ги злоупотребува
Кидман
Тие што обвинуваат(без разлика, маж или жена) се незабавни,неинтелигентни и нешармантни.
the nurse
За да кажеш дека нечие нешто е добро, треба да го препознаваш, а за да го препознаеш треба да бидеш сличен на него.
zbunet
"Daj mi!" kako toa grubo zvuci. " Ajde be, sto cekas?!", e ova e veke i bezobrazno
zbunet
Ма дај Хоти не заебавај, не си во право. На крај секогаш се почитуваат вистинските вредности.
Кидман
Некои луѓе си прават филм во главата и толку се соживуваат во него, што се убедени дека е така навистина
еве на пример Јас
еве на пример Јас
Кидман
Кон кого животот многу немал милост, не се надевај многу дека од него ќе ја добиеш
zbunet
Страна 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 4 of 5