Типови на карактери
+4
Кидман
trpe
zbunet
Александра
8 posters
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 3 of 6
Страна 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Типови на карактери
Ne znam,stalno mi vika deka imam dolg jazik(bukvalno)! I deka na rabota sim kul,a posle doma se isturam vrz nego!I deka mnogu baram od nego i deckive!
the nurse
Карактер е кога нејзиното „ Не “, не ти значи ништо и навалуваш и кога не е место ни’ време.
zbunet
овде е кога пораснала и си го коригирала карактерот (ама пораснал и тој )
Александра
Експлицитно чешање и после иди сочувај култура. Види го како си е мирен и културен, а она сака да го направи куртулен
zbunet
цело попладне и цела енергија ми ја потроши еден Форест Гамп
некои карактери навистина личат на блага ретардација
некои карактери навистина личат на блага ретардација
Кидман
Затоа што паметно ризикуваш и никој не забележува колку ставаш на коцка за да ти префрла за неодговорно однесување
Тото
Денес не вреди за никого и за ништо да превземаш ризик.Секогаш со лошо ќе ти биде вратено,дури и од свои луѓе.Затоа терај си го кефот,краток е животот...
the nurse
Тото напиша:Затоа што паметно ризикуваш и никој не забележува колку ставаш на коцка за да ти префрла за неодговорно однесување
Koj moze tebe verbalno da te sovlada, ova jako me mavna iako za mene ne se odnesuva
zbunet
hot nurse напиша:Денес не вреди за никого и за ништо да превземаш ризик.Секогаш со лошо ќе ти биде вратено,дури и од свои луѓе.Затоа терај си го кефот,краток е животот...
Има една смешна поента во размислувањата на тие кои лично не’ познаваат. Најмалку подршка можеш да очекуваш од нив заради тоа што се понижуваш да се симнеш на нивно ниво за да те разберат што зборуваш и си земаат за слобода да те стават во ист кош и воопшто не знаат за твоите вистински капацитети. А ако знаат редовно ќе те негирааат.
zbunet
Успехот го открива нашето вистинското лице.
Кога губиме, гордоста не` крепи - кога успеваме, гордоста не` издава.
Александра
Да бидеш успешен во денешно време подразбира да имаат кај кого да се гребат и да му го бацуваат газот.
zbunet
Страна 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 3 of 6