Пред и потоа
+5
Тото
fragola
Александра
trpe
zbunet
9 posters
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: БРАК
Страна 1 of 11
Страна 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Секојдневни проблеми
Последната промена е направена од spiderman на Пон Окт 19 2009, 15:04. Мислењето е променето 1 пати
zbunet
Пред и потоа
Последната промена е направена од spiderman на Пон Окт 19 2009, 11:23. Мислењето е променето 3 пати.
zbunet
Re: Пред и потоа
vo brak....hm....od zenska gledna tocka ,neli ,e sto ke mora da se grizis za maliot na svekrva ti :не заебаај:
??????- Гостин
Епа зависи сеа, ја се трудам да не влијаат, ама понекогаш монотонијата на ударите автоматски ги насочува мислите кон броење пари...тап...тап...тап..., или пак кон тоа дали машината допрала (таптаптаптаптаптап). :bball:
??????- Гостин
...i jas brojam...ama kolku pati... :oops: ...btw ne dozvoluvam sekojdnevnite problemi da mi vlijaat na kvalitetot na seksualniot zhivot...koga vodam ljubov apsolutno se prepushtam i mislam samo na ona shto go chuvstvuvam vo momentot, se predavam i uzhivam u ubavinite...mmmm, uh-uh... :огномет:
??????- Гостин
zbunet напиша:Дали дозволувате секојдневните проблеми да ви влијаат на квалитетот на сексот ?
a ne.....edinstveno sto dozvoluvm e celosno da se prepustam na....momentot :перверзна:
??????- Гостин
ne bi trebalo vo takov moment da mislime na drugo osven na cuvstvata i da se prepustime eden na drug ili eden vrz drugGracia напиша:zbunet напиша:Дали дозволувате секојдневните проблеми да ви влијаат на квалитетот на сексот ?
a ne.....edinstveno sto dozvoluvm e celosno da se prepustam na....momentot
??????- Гостин
hahahhahaha
ja sum voglavnom paspolozen, materijalnata strana ne igra uloga vo mojot seksualen zivo premnogu...
ja sum voglavnom paspolozen, materijalnata strana ne igra uloga vo mojot seksualen zivo premnogu...
??????- Гостин
Обично расправаме за проблемите брзо после тоа за да ми излезе на нос оти знае дека претходно не би ја сослушал
zbunet
Во брак можеш да се опуштиш и да ја слушаш жената колку ти е драго, наместо да се оптеретуваш додека се противиш на родителите
zbunet
Пред брак сите проблеми се засебни / Во брак сите ти се сведени на еден
??????- Гостин
Seksot e nacin na neverbalna komunikacija koja ja dopolnuva verbalnata koga doaga do tocka na vrienje
zbunet
пред бракот други трчаат околу тебе ако си болна
после ти трчаш по сите, па биле болни или не
после ти трчаш по сите, па биле болни или не
??????- Гостин
Страна 1 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: БРАК
Страна 1 of 11