„Како си?“
+4
Кидман
zbunet
keti
Александра
8 posters
Страна 1 of 2 • 1, 2
„Како си?“
* Одлично, но не е страшно, веќе ми поминува.
* Пливам, не се давам - како мува во супа.
* Подобро одошто заслужувам.
* Да бев подобро не ќе можев да се поднесам.
* Да бев рипка, ќе се викав Златка.
* Па, имам малку гасови ... Упс! ... Извини.
* Пливам, не се давам - како мува во супа.
* Подобро одошто заслужувам.
* Да бев подобро не ќе можев да се поднесам.
* Да бев рипка, ќе се викав Златка.
* Па, имам малку гасови ... Упс! ... Извини.
Александра
Re: „Како си?“
Мило ми е што се чувствуваш одлично...јас би рекла дека леташ исто како и другите...и...чувството е прекрасно нели...
keti
keti напиша:Мило ми е што се чувствуваш одлично...јас би рекла дека леташ исто како и другите...и...чувството е прекрасно нели...
Мила Кети, ти така ли ја разбра темава ? Сигурно ти се виде прилично патетична, демек далас2но нема кој да ја праша како е, па еве сама си се прашува и си одговара. Благодарам на моралната поддршка во надминувањето на „стравот од летање“
А како си ти?
Александра
Малку да се насмееме, не е на одмет...
Јас сум добро и еве сега заминувам за мојот роден град...редно е и таму да појдам за време на одморот...Поздрав и се гледаме на форумот после неколку дена...
Јас сум добро и еве сега заминувам за мојот роден град...редно е и таму да појдам за време на одморот...Поздрав и се гледаме на форумот после неколку дена...
keti
Koga eden go prasav kako moze da cuva dalmatinec vo stan, a doma ima i semejstvo, toj mi odgovori: " Kako da ne go cuvam, koga ke si dojdam doma samo toj mi se raduva!!"
zbunet
Денес сум многу среќна и супер расположена...и ви посакувам прекрасен ден и на сите вас...
keti
Па, не мора веднаш да ми ја свртите наопаку работата ако речам дека сум супер расположена...Остајте ме барем една минутка да уживам во таквото расоположение...
keti
keti
Купив безжичен маус и не работи. Е затоа не го поднесувам тој виртуелен секс. Абе кабел си е кабел
zbunet
Страна 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Типови на погледи
» Нешто без врска
» Ваши дела - уметност без граници
» Математика - баук или интересна наука
» ИМАШ КОМЕНТАР???
» Нешто без врска
» Ваши дела - уметност без граници
» Математика - баук или интересна наука
» ИМАШ КОМЕНТАР???