Јас, Филозоф
+7
Кидман
kazablanka
trpe
Тото
fragola
zbunet
Александра
11 posters
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 6 of 7
Страна 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Јас, Филозоф
Премногу сме мали да ја сфатиме бесконечноста,но добро и што сме свесни за нејзиното постоење...
the nurse
Солзите се дар од Господа и тие ги измиваат сите неправди кои ја измачуваат душата, за да може душата да се исполни со дарената љубов од Господа...
keti
Лектирите се книги кои ги читаат родителите, бидејќи истите книги ги читале родителите на родителите кога тие биле деца, и ќе ги читаат нивните деца кога тие ќе имаат деца.
trpe
Me zabole sto covek ke rece za mene, ama ako dedo Boze odozgora mi svika so strasen glas ke mu recam deka poinaku se gledaat rabotite odozgora
zbunet
Го гледам само тоа што сакам да го видам, а не' тоа што некој сака да ми го вметне како мисла ... :)))
keti
Филозофијата на хаосот се преведува како свето тројство: Јас, како единка ... Бракот, како заедница ... и Пријателството, како забава ...:)))
А никој не знае дека има и четврт, а тоа е Бог ...
А никој не знае дека има и четврт, а тоа е Бог ...
Последната промена е направена од keti на Нед Дек 02 2012, 01:24. Мислењето е променето 1 пати
keti
zbunet напиша:Koj vo drustvo legnuva docna zaspiva
една бивша драга ми фрли клетва да завршам покрај некоја што хрчи
Тото
Сигурен сум дека ја пропуштивме епизодата на пресвртот од серијата Еволуција. Сега во ова време од луѓе се развиваме во мајмуни.
на пример ...
на пример ...
Тото
Страна 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 6 of 7