Јас, Филозоф
+7
Кидман
kazablanka
trpe
Тото
fragola
zbunet
Александра
11 posters
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 2 of 7
Страна 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Јас, Филозоф
Нема апсолутна вистина, се’ е релативно. Нема ни
обична вистина, се’ е субјективно.
обична вистина, се’ е субјективно.
zbunet
Како беше она, поглупавиот попушта, а не, не беше така, можеби послабиот попушта, појакиот е во право, а не, не, изгледа беше дека попаметниот попушта !!! Можеби само со нервите
trpe
za da stanes mudar ne ti trebaat knigu tuku zivoten staz ispolnet so borba so zivotot...
kazablanka
Zarem parite imaat vrednost ako nemas so kogo da gi trosis... Dolu sebicni i cicii...
kazablanka
Ако имаш пари секогаш ќе се најде со кого да ги трошиш. Ај што години веќе нема да бидат важни за женски интерес, па и родовското стебло ќе ти се прошири да ќе се чудиш како наеднаш имаш толку многу роднини
zbunet
Законите се како кобасици или паштета. Подобро да не знаеш како се подготвуваат.
trpe
Пијан човек во полноќ на плоштад удира со чело во бандера. Се повлекува и се обидува да ја заобиколи, но пак удира во истата бандера. И така неколку пати додека не повика на сет глас : „ Помош ! Некој ме соѕидал !
zbunet
Кога мочаш доколку не прднеш е исто ко да напишеш реченица а да не ставиш точка.
trpe
Вложувајте мудро, вложувајте во својот стомак бидејќи тоа дава брзи и видливи резултати
trpe
Свештеник, студент и филозоф разговараат за сексот.
Свештеникот: Јас можам, имам каде ама не смеам.
Студентот: И јас можам, смеам, ама немам каде.
Филозофот: Јас и можам и смеам и имам каде. Ама ЗОШТО?
Свештеникот: Јас можам, имам каде ама не смеам.
Студентот: И јас можам, смеам, ама немам каде.
Филозофот: Јас и можам и смеам и имам каде. Ама ЗОШТО?
trpe
Spored mene ova e simbolika sto i pravi sovremenata zena na taa vistinskata vo sebe
zbunet
Koga ke se zanesam filozofirajki, najcesto me prekinuvaat so : - A sto kola vozis ?
zbunet
Се’ што ги надминува 10- те % проценти од искористеноста на мозокот се нарекува магија.
zbunet
zbunet напиша:Сите луѓе се добри. Некој на добар, некој на лош начин.
Ако сите си велат, јас сум фер, ама другите не се фер спрема мене, тогаш кој е у ствари фер, а кој нефер???
??????- Гостин
Природата му ја дала на човекот способноста на говорот, а искуството способноста за молчење.
trpe
постојат работи кои се менуваат (а би требало да се непроменливи)
а од друга страна, постојат и работи кои никогаш, ама никогаш нема да се променат (и покрај тоа што се рекло жими мајка)
изгледа си ги смениле местата
а од друга страна, постојат и работи кои никогаш, ама никогаш нема да се променат (и покрај тоа што се рекло жими мајка)
изгледа си ги смениле местата
Кидман
lhttps://www.youtube.com/watch?v=LhCyi6n_m80
lako je to sa snovima...
Nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...
lako je to sa snovima...
Nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...
??????- Гостин
Страна 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
МЕКИЦИ :: ЧЕТВРТО ОКО :: ФИЛОЗОФИЈА
Страна 2 of 7