ИМАШ КОМЕНТАР???
+4
Александра
trpe
zbunet
Кидман
8 posters
Страна 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: ИМАШ КОМЕНТАР???
Jedan par, aktivista za zaštitu svetskih šuma, uhapšen je u katedrali u Oslu zbog upražnjavanja seksa ispred crkvenog oltara. Dvoje aktivista pokreta za zaštitu šuma pod imenom ''Seks za spas šuma" pokušali su seksom da skrenu pažnju na globalni problem seče šuma.
Par se tokom verske službe skinuo i počeo da vodi ljubav, sve dok vernici u crkvi nisu pozvali policiju. Policija je uhapsila i treću osobu, koja je bila sa ovim parom, jer je fotografisala ovu scenu. "Uhapsili smo tri osobe zbog seksualnih aktivnosti ispred oltara u katedrali u Oslu", potvrdili su iz policije. Portparol uhapšenih rekao je da su morali da odluče da li će platiti manju novčanu kaznu ili provesti 16 dana iza rešetaka. "Izabrali su prvu opciju, jer ne žele da provedu tako dug period bez seksualnih odnosa", preneo je on.
the nurse
Паралелно паркирање
Германецот Рони "C-Rock" Вашселбергер направи историско
паралелно паркирање со своето Поло на простор само 26 сантиметри поширок
од автомобилот, со што го надмина стариот рекорд за еден сантиметар.
паралелно паркирање со своето Поло на простор само 26 сантиметри поширок
од автомобилот, со што го надмина стариот рекорд за еден сантиметар.
trpe
Ximi е музичар од градот во кој живеам и мислам дека му претстои блескава кариера со оглед на талентот кој го поседува...Само уште да се најде добар менаџер кој ќе се погрижи за неговата кариера...
keti
Пајаковите мрежи на Збунет...
PAUKOVE MREZE ZA 21 STOLJECE
Sean McGinnis američki je umjetnik sa prebivalištem u Francuskoj, čiji su glavni medij kilometri fluorescentno obojanih niti i užeta, koje pritom oblikuje u masivne psihodelične mreže obješene na neočekivanim mjestima- u šumama, umjetničkim galerijama pa čak i na fasadama zgrada. Neke od njih izgledom prizivaju strukture na Microsoftovim screensaverima, dok su neke poput kaleidoskopskih meduza koje su se zaplete u drveće.
Trenutačno, McGinnis radi na najvećem projektu svoje karijere- skupljanju donacija i izvedbi iznimno masivne skulpture od užeta, u Gaudijevoj maniri, takozvane „Katedrale vjetra“. Riječ je o strukturi koja će na nalaziti usred ničega, sa više od 30 metrara visine, slijedeći gotičke tloctre i šiljaste lukove, a predstavljat će „trajnu instalaciju kao hommage prirodi“.
„Katedrala vjetra“ se razlikuje od većine McGinnisovih skulptura u jednom segmentu: u potpunosti je razvijena pomoću 3-D softvera. „Uglavnom su me ljudi pitali dizajniram li u 3-D, to pitanje me uvijek živciralo, sve do trenutka kada sam otkrio sve prednosti i mogućnosti takvog projektiranja. Ono mi omogućava da sagledam sve tehničke, prostorne i svjetlosne aspekte, ali na kraju tek postavljanje u prostoru daje krajnji dojam.“
Svaka njegova skulptura rađena je od nekoliko desetaka tisuća metara špage koje nikada ne vezuje za tlo, već čvrstoća rezultira znalačkim međusobnim vezivanjem užadi. McGinnisovim riječima, ključni dio procesa stvaranja skulptura jest ručni rad. „U konačnici, skulpture moraju biti izvedene u stvarnosti, u suprotnom su preveć rigidne i bezdušne“, napominje. „Varijacije dolaze iz iskustva ruke, a upravo im pogreške daju živost.“
Sean McGinnis američki je umjetnik sa prebivalištem u Francuskoj, čiji su glavni medij kilometri fluorescentno obojanih niti i užeta, koje pritom oblikuje u masivne psihodelične mreže obješene na neočekivanim mjestima- u šumama, umjetničkim galerijama pa čak i na fasadama zgrada. Neke od njih izgledom prizivaju strukture na Microsoftovim screensaverima, dok su neke poput kaleidoskopskih meduza koje su se zaplete u drveće.
Trenutačno, McGinnis radi na najvećem projektu svoje karijere- skupljanju donacija i izvedbi iznimno masivne skulpture od užeta, u Gaudijevoj maniri, takozvane „Katedrale vjetra“. Riječ je o strukturi koja će na nalaziti usred ničega, sa više od 30 metrara visine, slijedeći gotičke tloctre i šiljaste lukove, a predstavljat će „trajnu instalaciju kao hommage prirodi“.
„Katedrala vjetra“ se razlikuje od većine McGinnisovih skulptura u jednom segmentu: u potpunosti je razvijena pomoću 3-D softvera. „Uglavnom su me ljudi pitali dizajniram li u 3-D, to pitanje me uvijek živciralo, sve do trenutka kada sam otkrio sve prednosti i mogućnosti takvog projektiranja. Ono mi omogućava da sagledam sve tehničke, prostorne i svjetlosne aspekte, ali na kraju tek postavljanje u prostoru daje krajnji dojam.“
Svaka njegova skulptura rađena je od nekoliko desetaka tisuća metara špage koje nikada ne vezuje za tlo, već čvrstoća rezultira znalačkim međusobnim vezivanjem užadi. McGinnisovim riječima, ključni dio procesa stvaranja skulptura jest ručni rad. „U konačnici, skulpture moraju biti izvedene u stvarnosti, u suprotnom su preveć rigidne i bezdušne“, napominje. „Varijacije dolaze iz iskustva ruke, a upravo im pogreške daju živost.“
keti
PAUKOVE MREZE ZA 21 STOLJECE
http://pogledaj.to/art/paukove-mreze-za-21-stoljece/
http://pogledaj.to/art/paukove-mreze-za-21-stoljece/
keti
A pa nie so race uste se sluzime, a ete mozelo i vaka ja pa miselv gola ke ja soblece
zbunet
Страна 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9