Незгодни прашања
+5
Кидман
fragola
trpe
Александра
zbunet
9 posters
Страна 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Незгодни прашања
Трачот е едниствен начин дознаеш нешто за некого што не би ти го кажал иако најчесто не е вистина.
zbunet
zbunet напиша:Замисли можеш на секого во сон да му влезеш, дали тоа ќе го злоупотребиш ?
Нема вреска, кој, јас, не, не, само малку да се пошегуваме, да разбиеме монотонија
trpe
уште на бебево име му немаат дадено.... ова денешнава младина, више....
ами, им викам, ако не ви текнува како, еве на теткава крстете го.
Арно им велам???
ами, им викам, ако не ви текнува како, еве на теткава крстете го.
Арно им велам???
Кидман
јас имам побарувачка за Трпе
стварно оти ни се скара човеков???????
Трпе, ми те волимоооооо, врати се Трпе, не дај се Инес.... исправи се Делфина... Македонија мооооже..... три пара за стотка...
Трпе, ми те волимоооооо, врати се Трпе, не дај се Инес.... исправи се Делфина... Македонија мооооже..... три пара за стотка...
Кидман
Кидман напиша:јас имам побарувачка за Трпе
Па кога не давате сладолед
trpe
Кидман напиша:за да бидеш лукав, требало да јадеш ЛУК
а за да бидеш мудар????
Сега го видов прашањево. Не наседнувајте ,ова е трик прашање. Сака да кажете „да јадеш муда“ ама не е тоа одговорот. Мојот одговор е мудро да молчиш
trpe
Па обично ми викаат да не си го барам ѓаволот, а не знам како, бидејќи јас никогаш не го барам, ама затоа тој секогаш мене ме наоѓа!
trpe
Zamisluvam kako se klonirala pet - sest pati i taka oni mi dogaat site zaedno. Garant ke uzivam
zbunet
Страна 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11