Нешто за љубовта
+7
keti
Тото
Кидман
trpe
Александра
fragola
zbunet
11 posters
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: ЉУБОВ
Страна 16 of 22
Страна 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
Re: Нешто за љубовта
zbunet напиша:Taa vnatre si ti. Taa sto mislis deka si ti e samo kapa na tvoeto jas
Не!...Таа внатре е твојата потсвест во која сешто си натрупал од она што си сакал да бидеш, а не си можел да го оствариш...вклучувајќи ја и љубовта од соништата, замислената професија и уште многу други илузорни желби кои веќе си ги заборавил, но тие останале се уште да живеат во тебе...
А таа што мислиш дека си ти, таа е вистинската Ти, затоа што таква енергија праќаш кај луѓето и тие како таква и те гледаат...
keti
Da osvojuvas zensko srce e kako obid da demontiras bomba za da bide bezopasna za okolinata.
zbunet
Svalerot se gordee oti spiel so tuga zena. Da ne e tolku glup bi pomislil deka da bila arna mazot ke si spiel so nea
zbunet
Откога е светот и векот за љубовта се напишани многу мудрости и направени многу глупости. Време е таа човечка слабост да се надмине
Тото
Toj se mislese kako da ja namami da mu se podade, a taa se mislese kako da mu se podade, a da ne ispadne lesna
zbunet
hot nurse напиша:I kako zavrsuva filmot...se zedoa decata?
Белки не се зедоа!
Повеќе сакам филмови со хепиенд
Тото
Sto znaci nevozvratena ljubov? Proizvod daden na veresija, no sepak nikogas ne e platen
zbunet
Ako samo eden covek ste go napravile sreken,veke ste ja zavrsile zivotnata zadaca za denes...
the nurse
Страна 16 of 22 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 22
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: ЉУБОВ
Страна 16 of 22