Нешто за љубовта
+7
keti
Тото
Кидман
trpe
Александра
fragola
zbunet
11 posters
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: ЉУБОВ
Страна 13 of 22
Страна 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
Re: Нешто за љубовта
Сеќавање на бившата е како сеќавање на одмор во кој повеќето денови биле врнежливи.
zbunet
zbunet напиша:Сеќавање на бившата е како сеќавање на одмор во кој повеќето денови биле врнежливи.
Еееј, ова ти е добро!
Тото
за љубовта смеат да зборуваат само среќно вљубените. другите очигледно некаде грешат
Александра
„Се љуби затоа што се љуби. Не постои причина поради која се љуби.“...Алхемичарот од Пауло Коелјо
keti
Женското треба да му дава комплимент на партнерот нарекувајќи го “Дијамант“, оти не постои ништо потврдо.
zbunet
Многу време трошиме за да ги убедиме луѓето да не сакаат и овде правиме грешка...
Ако нашата љубов им ја подариме на луѓето, ги сакаме и им помагаме, тогаш целиот наш свет се менува, стануваме посреќни и животот ни станува подобар за живеење...
Ако нашата љубов им ја подариме на луѓето, ги сакаме и им помагаме, тогаш целиот наш свет се менува, стануваме посреќни и животот ни станува подобар за живеење...
keti
Зошто постојат погрешни љубови? За да биде спремен и обучен да ја љуби кога ќе се појави вистинската
zbunet
утре ќе се види кој се опива од љубов, кој од вино, а кој е отпорен и на двете
Александра
секој љубовник може да биде страстен, но само тој што вистински те сака може да биде блесав
Александра
Страна 13 of 22 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 17 ... 22
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: ЉУБОВ
Страна 13 of 22