Нешто за љубовта
+7
keti
Тото
Кидман
trpe
Александра
fragola
zbunet
11 posters
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: ЉУБОВ
Страна 8 of 22
Страна 8 of 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
Re: Нешто за љубовта
Se sto izleguva od coveckoto telo e normalno i prirodno.Ako ima nekoj sto ne gi pravi tie raboti neka se javi!
the nurse
,,Водењето љубов е спојување со ангелите,,-Казанова. -Или ѕверовите?-го праша една од многуте,но тој ја убеди во спротивното.
the nurse
„...На светот секогаш постои една личност која ја чека онаа другата, без оглед дали тоа се случува сред некоја пустина или во некој голем град. И кога ќе се сретнат тие личности и ќе се вкрстат нивните погледи, сето минато и сета иднина го губат секое значење и постои само тој миг и таа неверојатна сигурност дека сите нешта под Сонцето ги има напишано една Рака. Рака која ја буди Љубовта и која создала една душа близнак за секоја личност што работи, што се одмара и што бара богатство под Сонцето. Зошто без тоа, ниту еден сон на човековата раса нема да има смисла...“Алхемичарот“-Пауло Коељо
keti
Во животот почесто налетувам на вицови за љубовта отколку на добри приказни.
zbunet
Убавицата и ѕверот(затоа што таа има душа да се жртвува,затоа што тој има душа да не ја повреди и да ја засака,затоа што таа ја засакува неговата душа,а потоа неговиот нов лик...и затоа што јас со душа сеуште го гледам овој цртан филм,игран на оваа тема сеуште нема добар направено...и така женски од душа,ох...)
the nurse
Жена е врата кон рајот, но формалностите толку обемни да многу се откажуваат заради неуспех во прибирање на потребните дозволи и документи.
zbunet
Ако жена мрдне со цицките и газот привлекува знатижелни погледи и насмевки па дури и солзи радосници. Тоа е многу дирљив моменат.
zbunet
Ми се скина долниот дел од купачите.Маж ми :- Не е до купачите,до газот е! Е ќе види сега ќе одам да купам некои најскапи!
the nurse
Абе,сака да ме зеза дека сум можеби поправена,(нема везе на вага сум иста) или ми вика тогаш многу мрдаш!Свашта,само за инат зборење...
the nurse
Се’ поголема си во негови очи. Ти си за него се’ поголем дел од светот кој полека се сокрива во твојата сенка.
То би му дошло така преведено Прашај го ако не веруваш
То би му дошло така преведено Прашај го ако не веруваш
zbunet
Еее,фала ти што ми објасни.А јас мислев дека се заебава со мене,а тоа било така од ,, возвишени,, побуди. (уствари мислам дека ти се заебаваш ,,дебело,,со мене)Ај,ај ќе видиш ти...
the nurse
Мажите се плашат да не испаднат папучари, исто ко Ерика Јонг шо се плашеше од летање и затоа така шифрирано се изразуваат. Ја у ствари и не смеам понатака да образложувам оти ќе му доџе ко да го откривам машкиот код, ко на Да Винчи шо беше кодот
zbunet
кој Да Винчи бе? на Мона дечко и?
ја сум слушнала дека нему ептен му мрдал газот и затоа таа онака го гледа
ја сум слушнала дека нему ептен му мрдал газот и затоа таа онака го гледа
Кидман
Страна 8 of 22 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 22
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: ЉУБОВ
Страна 8 of 22