Пред и потоа
+5
Тото
fragola
Александра
trpe
zbunet
9 posters
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: БРАК
Страна 5 of 11
Страна 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: Пред и потоа
Ееее, проблеми, проблеми!!!
Глеам како прават сите, па и јас решив да бидам современ, па си фатив швалерка. И одам јас кај неа и после дива забава, запаливме по една цигара и си лежиме така во спалната. Гледам една слика на ѕидот, некој маж, и ај, да ја прашам кој е на сликата:
- Које ти е овој, маж ти?
-Не!
-Брат ти?
-Не!
- Е па кој е тогаш?
-Е па тоа сум јас пред операцијата!
Глеам како прават сите, па и јас решив да бидам современ, па си фатив швалерка. И одам јас кај неа и после дива забава, запаливме по една цигара и си лежиме така во спалната. Гледам една слика на ѕидот, некој маж, и ај, да ја прашам кој е на сликата:
- Које ти е овој, маж ти?
-Не!
-Брат ти?
-Не!
- Е па кој е тогаш?
-Е па тоа сум јас пред операцијата!
trpe
Уште во првите денови од бракот доаѓа жена ми налутена и вели :
- Знаеш што ми рече професорот, оној комшијана, пази молим те професор кој треба да воспитува деца ?!
- Добро де, разбравме кој е, што ти рече ?
- Ај со среќа и кај ти е прчот ?
- Знаеш што ми рече професорот, оној комшијана, пази молим те професор кој треба да воспитува деца ?!
- Добро де, разбравме кој е, што ти рече ?
- Ај со среќа и кај ти е прчот ?
zbunet
Ја вака и’ се закануем кога ќе се скараме :
- Еј, ај доста да не се налутам и ти забранам во кујна да влезеш, правосмукалка да пипнеш, абе еден тањир нема да дозволам да измиеш ! Све ја ќе праам по дома, па ќе видиш како ќе ти биде !
- Еј, ај доста да не се налутам и ти забранам во кујна да влезеш, правосмукалка да пипнеш, абе еден тањир нема да дозволам да измиеш ! Све ја ќе праам по дома, па ќе видиш како ќе ти биде !
zbunet
Монотонија у моето семејство :
Баба ми, ај сине мери ми го притисокот.
Мајка ми, за 5 минути се што имаш за перење растовари во купатилото.
Татко ми, ти си на ред да ја искосиш тревата (иначе, секогаш јас сум на ред, кога е тој на ред ме најмува за 100 денари - какво понижување )
Сестра ми, Тошо душо , малиот многу се радува шо денес ќе оди во парк со тебе
и се така ...
Баба ми, ај сине мери ми го притисокот.
Мајка ми, за 5 минути се што имаш за перење растовари во купатилото.
Татко ми, ти си на ред да ја искосиш тревата (иначе, секогаш јас сум на ред, кога е тој на ред ме најмува за 100 денари - какво понижување )
Сестра ми, Тошо душо , малиот многу се радува шо денес ќе оди во парк со тебе
и се така ...
Тото
Dobitnik Nobelove nagrade za medicinu Drauzio Veraella je izjavio na primanju nagrade:-U danasnjici se 5 puta vise ulaze u lekove za musku potenciju i za silikone za zene,nego za lecenje Alchajmerove bolesti.Iz toga sledi da ce mo kroz nekoliko godina imati stare zene sa velikim sisama i matore muskarce tvrdim k...m,a da se niko od njih nece cjecati cemu to sluzi.
the nurse
- Абе ќе се женам изгледа уште малку.
- Ај со среќа со убаво, само...
- Што ?
- Таа стварно те сака или е очајна ?
- Ај со среќа со убаво, само...
- Што ?
- Таа стварно те сака или е очајна ?
zbunet
Па тоа ти е исто како кога некој ќе научи да пуши, тешко се одвикнува. Исто и со лижењето, кога еднаш ќе пробаш, ќе посакаш пак.
trpe
Од кога знам за себе, да сум знаел уште од градинка ќе лижев, ама не ми даваа за да не ме боли грлото
zbunet
Страна 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: БРАК
Страна 5 of 11