Нешто за љубовта
+7
keti
Тото
Кидман
trpe
Александра
fragola
zbunet
11 posters
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: ЉУБОВ
Страна 6 of 22
Страна 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: Нешто за љубовта
Imame edna na rabota,sto ne e bitno kako izgleda.bitno e kako se dvizi.Ednostavno bukvalno mrda so gazot,ce iskrsi polovince.Nema veze,nie zenite ne obrnuvame vnimanie,no site nasi mazi koi ja videle zborat:-Ovaa zna znanje!(i toa dobro si go unovci)Inace mus mi so eden prijatel od vremeto imaat teorija koja zena kako igra na oro , takva e vo krevet!!!?? I tuka se redovni komentari po svadbi i proslavi...
the nurse
...Napuklo srce na dve pole,ljubav je teret pregolem.Bas i to sto te tolko volem,ne volem...
the nurse
не обрнуваме внимание? Па, не знам баш...
жените како Мерлин тргаат по себе и машки и женски погледи
иако сум жена и јас имам вкус за жени.
не сакам машкобањасти жени, туку такви од кои зрачи суптилен сексипил на секое нишнување на колковите.
жените како Мерлин тргаат по себе и машки и женски погледи
иако сум жена и јас имам вкус за жени.
не сакам машкобањасти жени, туку такви од кои зрачи суптилен сексипил на секое нишнување на колковите.
Кидман
Кети, ние сите имаме избор да не веруваме во неа
и нити сме глупави, нити слаби за да не можеме да се натераме да ја занемариме
ама не сакаме
луѓето како нас ја бараат љубовта, иако знаат дека таа доаѓа во комплет со болката
и нити сме глупави, нити слаби за да не можеме да се натераме да ја занемариме
ама не сакаме
луѓето како нас ја бараат љубовта, иако знаат дека таа доаѓа во комплет со болката
Кидман
Dobro,se predavam.Ne mislev nisto loso,se najdobro za takvite zenski.Koj mi e mene kriv sto ne znam znanje?
the nurse
hot nurse напиша:Dobro,se predavam.Ne mislev nisto loso,se najdobro za takvite zenski.Koj mi e mene kriv sto ne znam znanje?
za kakvite hoty?
Кидман
Кога сакаш некого значи си опуштен и не си стегнат и нормално е некогаш да излета гулапче додека сте еден до друг како гулаби.
zbunet
Малку ми е што морам да се борам против целиот свет, туку морам да се борам и против себе.
Или некој ќе ме издаде или сам ќе се издадам, или некој ќе ме нападне или сам себе ќе се прекорувам. Тоа се купишта гомнарии со кои морам да живеам или да ги носам во себе.
Љубов ? Не сме достојни за неа затоа што сите нагони треба да се спојат во еден единствен, замисли да шеташ по улица и сите да ги сакаш, наместо да се пазиш од нив. Да ги сакаш значи да ги оставиш да те растргнат и со насмевка да бидеш додека те газат.
Сепак некои се принудени да сакаат затоа што немаат ништо друго сем љубовта. Се плашам...дека немам ништо друго, немам друг избор...
Или некој ќе ме издаде или сам ќе се издадам, или некој ќе ме нападне или сам себе ќе се прекорувам. Тоа се купишта гомнарии со кои морам да живеам или да ги носам во себе.
Љубов ? Не сме достојни за неа затоа што сите нагони треба да се спојат во еден единствен, замисли да шеташ по улица и сите да ги сакаш, наместо да се пазиш од нив. Да ги сакаш значи да ги оставиш да те растргнат и со насмевка да бидеш додека те газат.
Сепак некои се принудени да сакаат затоа што немаат ништо друго сем љубовта. Се плашам...дека немам ништо друго, немам друг избор...
zbunet
Страна 6 of 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: ЉУБОВ
Страна 6 of 22