Нешто за љубовта
+7
keti
Тото
Кидман
trpe
Александра
fragola
zbunet
11 posters
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: ЉУБОВ
Страна 11 of 22
Страна 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
Re: Нешто за љубовта
Кој тешко се брани од напади на љубоморство? Оној кој нема што да крие и затоа не е убедлив.
zbunet
ВИСТИНСКА ЉУБОВ
Ова е Алваро Алфонсо де Миранда Нето.
Беше во брак со оваа жена. Нејзиното име е Цибела Дорса. Таа е бразилски Playboy модел.
Се разведе и се заљуби во оваа жена.
Во моментов се среќно вљубени и во брак.
Некои луѓе полемизираат дека љубовта е слепа. Ова е пример дека мажот е способен за вистинска љубов, да ја види внатрешната убавина кај жената.
Ах... патем......нејзиното име е Атина Оназис и вреди $12 милијарди долари.
Беше во брак со оваа жена. Нејзиното име е Цибела Дорса. Таа е бразилски Playboy модел.
Се разведе и се заљуби во оваа жена.
Во моментов се среќно вљубени и во брак.
Некои луѓе полемизираат дека љубовта е слепа. Ова е пример дека мажот е способен за вистинска љубов, да ја види внатрешната убавина кај жената.
Ах... патем......нејзиното име е Атина Оназис и вреди $12 милијарди долари.
trpe
Ова е само пример за врска од користољубие.За жал и тоа девојче Атина Оназис е направено во таква врска.Колку што имам прочитано,нејзината мајка на тоа време му платила 1 милион долари на таткото, кој го одбрала поради добрите гени,за да и направи дете(во случајов, сепак гените на семејството Оназис доминираат)...како велат,треба со мерак да ги правиш децата да бидат убави...Да не сме лоши,можеби типов навистина си ја сака...Жално е да ја повтори судбината на мајка и,сиротата нељубена богаташка...
the nurse
Кога ќе ти нареди 3 конкретни причини зошто „те цени“ значи дека повеќе не наоѓа ништо магично во тебе.
Александра
Ги знаете Снежана и Пепелашка? И заспаната убавица?
и не ми текнува други, ама...
сите тие убави приказни кога завршуваа? - на денот на свадбата
и не ми текнува други, ама...
сите тие убави приказни кога завршуваа? - на денот на свадбата
Кидман
... и живееја среќно до крајот на животот.
Чиј?
Завршната фраза звучи како убаво клише, но е помалку уверлива од сите перипетии и невозможни мисии кои претходеле на свадбата
Чиј?
Завршната фраза звучи како убаво клише, но е помалку уверлива од сите перипетии и невозможни мисии кои претходеле на свадбата
Александра
не е убаво од мене што вака ќе речам, ама нели понекогаш изразот Среќна љубов ви звучи како оксиморон?
Кидман
Читав една таканаречена ,,колумна,, кај комшииве што скоро имаа ,,весела,,парада ,,Who's gay,who's not!?,,.И бидејќи бајаги им се намножиле,даваат некое ,,фраерско,, објаснување:-Само мушкарчина ј..е мушкарце,мушкарци ј..у жене!? WTF!?
the nurse
Нашата прва средба во минатиот живот.
Ја заведов да и’ се чини вака
Ама малку бев невнимателен
Почна да ме чека на овој начин.
И на крај завршив вака.
Ја заведов да и’ се чини вака
Ама малку бев невнимателен
Почна да ме чека на овој начин.
И на крај завршив вака.
zbunet
Miroslav Mika Antic Nije to nikakva bajka. Neka bezazleni zato zapuše svoje rumene uši i ćute! Zavoleli smo se...♥
Кидман
Не веруваш во љубов, не веруваш ни во себе. Биди љубов, ќе поверуваш во себе.
zbunet
Страна 11 of 22 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16 ... 22
МЕКИЦИ :: СКОКОТЛИВО :: ЉУБОВ
Страна 11 of 22